قطعات آسانسور

قطعات آسانسور

طیف گسترده ای از قطعات اصلی آسانسور را میتوانید از بهترین برند های ایتالیایی، آلمانی و چینی با قیمت مناسب از مجموعه سیگما آسانبر سفارش دهید.

شاید در نگاه اول خرید قطعات اورجینال هزینه بر به نظر برسند اما اگر به طور دقیق به این مسئله توجه داشته باشید متوجه خواهید شد که هرچند قطعات فیک ارزان تر هستند اما در مقابل طول عمر کمتری را نیز شامل می شوند و گاهی به علت عدم مرغوبیت قطعه مصرفی، ممکن است فعالیت قطعات مجاور نیز درگیر مشکلاتی شوند و در نهایت با معیوب شدن چند قطعه با هزینه قابل توجهی مواجه می شوید.

شما می توانید با خرید قطعات مصرفی آسانسور از مجموعه سیگما گروپ ضمن اطمینان از اصالت کالا از خدمات پس از فروش و همچنین مشاوره های تخصصی در این حوزه نیز بهره مند شوید.

گروه سیگما با سال ها تجربه در حوزه فروش، نصب و تعمیر آسانسور توانسته در طی این سال ها حداکثر رضایت مشتریان خود را جلب نماید و هم اکنون نیز می تواند بالاترین سطح کیفی خدمات را به شما هموطنان عزیز ارائه دهد. به منظور دریافت اطلاعات تکمیلی تر با کارشناسان بخش فروش ما در ارتباط باشید

انواع قطعات آسانسور در سیگما آسانبر

موتور یک مهره اصلی در لیست قطعات آسانسور است. در پاسخ به این سوال که موتور گیرلس چیست باید این گونه عنوان کنیم که به طور کلی موتورهای تعبیه شده در آسانسور در دو مدل طبقه بندی میگردند: موتور گیربکس دار آسانسور و موتور گیرلس آسانسور. موتور گیرلس آسانسور شامل یک موتور برای تولید نیروی محرکه، شاسی موتور، فلکه کششی، ترمز مغناطیسی، بلبرینگ های محافظ، آرمیچر جریان مستقیم و فلکه هرز گرد و… می باشد.

شاید این سوال در ذهن شما به وجود آمده باشد که چرا این قبیل موتورها در آسانسور بیشتر از نمونه های گیربکس دار رایج شدند و علت تمایل بیشتر افراد برای خریداری این تجهیزات چیست؟ علت این مسئله مزایای زیاد آن است که شامل :

  • بازدهی مکانیکی قابل توجه موتور گیرلس آسانسور در قیاس با موتورهای دیگر
  • راندمان برقی بیشتر در مقایسه با موتور های کشش القایی
  • ایجاد خرابی و اختلال کمتر در این قبیل موتورها نسبت به سایر نمونه های مشابه در این حوزه
  • به علت عدم حضور گیربکس دیگر نیازی به انجام پروسه روغن کاری نیست.
  • ایجاد جابجایی و تحرکی نرم به علت حضور مدار الکتریکی و گلاتور ( نقش تنظیم کننده سرعت موتور را بازی میکند)
  • این قبیل موتورها سازگاری بیشتری با محیط زیست دارند و همچنین خرابی کمتری را نیز ایجاد می نمایند.
  • با نصب این موتور ها در آسانسور ها، دیگر نیازی به نصب تجهیزاتی چون فلایویل، بلبرینگ دور بالا، چرخ دندهو کوپلینگ نیست. 
  • با استفاده از این تجهیزات میتوانید سر و صدا و آلودگی صوتی محیط را به حداقل برسانید.
  • قطعات تعبیه شده در این موتورها همگی واجد عمر بهینه بالا و مقاوم در برابر استهلاک هستند
  • مناسب برای مکان های پر استفادهو پرتردد 

درب اتوماتیک یکی از قسمت‌های مهم و حیاتی آسانسور است که نحوه عملکرد، کیفیت و امنیت آن بسیار مهم می‌باشد. این نوع درب، با عملکرد اتوماتیک، کارکرد آسانسور را بهبود می‌بخشد و برای کاربران آسانسور ایمنی و راحتی بیشتری فراهم می‌کند. در ادامه به برخی از ویژگی‌های درب آسانسور سیگما از برند پریسما اشاره می کنیم:

  • سرعت باز شدن و بسته شدن ایده آل نرم بدون صدای اضافه 
  • دارای فتوسل نقطه ای و پرده ای جهت توقف حرکت هنگام وجود مانع
  • طراحی ساده و جذابپ در مدل های استیل، شیشه، فولاد با روکش استیل یا رنگ و ترکیبی در رنگ و طرح های متنوع و سفارشی
  • کیفیت درجه یک مواد اولیه و ماندگاری بالا
  • دارای خدمات پس از فروش و ضمانت معتبر
  • دارای مکانیزم های ایتالیایی با کیفیت
ریل رونفا چین برای آسانسور

(برای آسانسور با سرعت 1 متر بر ثانیه)

(برای آسانسور با سرعت 1.6 تا 2.5 متر بر ثانیه)

(برای آسانسور با سرعت 2.5 متر بر ثانیه و بیشتر)

ریل های راهنما، داری جنسی فلزی با مقطع T شکل هستند که به منظور  هدایت کابین و وزنه تعادل در راستای مسیر حرکت، به حداقل رساندن  حرکات جانبی و جلوگیری از نوسانات بیش از اندازه کابین به کار می روند. از طرفی این ریل های راهنما وظیفه حفظ ایمنی حرکت کابین را نیز عهده دارند، زیرا ترمز ایمنی اضطراری (پاراشوت) بر روی این ریل های راهنما عمل می کند.

ریل های آسانسور موجود در سیگما آسانبر از برند های رونفا چین و مارازی ایتالیا می باشند. طبق کاربری آسانسور شما، سرعت و ظرفیت آن، انواع ریل معمولی، ماشین کاری و اکسترا ماشین کاری موجود می باشد. 

سیم بکسل آسانسور از مهم ترین قطعات آسانسور بخصوص در آسانسور های کششی است. این محصول نوعی طناب ساخته شده از الیاف فولاد است که شامل مجموعه‌ای از رشته سیم های مفتول تابیده شده به دور هسته اصلی یا مغزی کابل تشکیل می شود. مغزی در دو نوع سیم بکسل با مغزی الیاف و سیم بکسل با مغزی فولادی ساخته می شود.

سیگما آسانبر نماینده رسمی سیم بکسل گوستاوولف آلمان، فروش سیم بکسل آسانسوری را انجام می دهد. به منظور تهیه سیم بکسل اصل آلمان و سیم بکسل گوستاولف آلمان از نماینده رسمی که در سایت گوستاوولف هم درج شده است با ما تماس بگیرید.

یکی از قطعات آسانسور مهم و بسیاری کاربردی در آسانسورهای مختلف، تراول کابل آسانسور است. این ابزار نقش مهمی در عملکرد این سیستم دارد. داشتن اطلاعات کافی در مورد تراول کابل به شما کمک می کند تا در زمینه خرید تراول کابل آسانسور راحت‌تر تصمیم‌گیری کنید. تراول کابل های ما از برند ایتاسیا می باشند و کیفیت و طول عمر بالایی دارند.

در سیگما می توانید تراول کابل های 12، 18، 24 و 32 رشته ای را در انواع سیم بکسل دار یا معمولی و با قطر سیم 0.2، 0.5، 0.7 و 1 میلی‌متری سفارش دهید. در صورتی که برای کابین آسانسور نیاز به کابلی با قابلیت انتقال داده (جهت اتصال شبکه و دوربین) دارید، می توانید از تراول کابل شیلد دار ارت شده به زمین استفاده کنید تا نویز و پارازیت کابل را خنثی کند. تمامی مدل های تراول کابل دارای استاندارد EN بوده و از برند ایتاسیا می باشند. عایق بین سیم ها دارای تحمل 500 ولت بوده و پوشش کابل کاملا فلکسیبل و نرم است و در طول زمان فرسوده و خورد نمی شود.

امروزه استفاده از آسانسور هیدرولیک در ساختمان های مسکونی، کارخانجات، صنایع و… بسیار متداول و جزو لاینفک فعالیت روزمره گردیده است. در کشورهای پیشرفته استفاده از آسانسور هیدرولیک در ساختمان های مسکونی کوتاه بسیار متداول است.

قطعات آسانسور هیدرولیک ما از برند های خارجی استارت الویتور ایتالیا می باشد و کیفیت و طول عمر بسیار بالایی دارند.

جک هیدرولیک به عنوان یک عضو اصلی در قطعات آسانسور هیدرولیک در دو نوع یک مرحله‌ای (SINGLE STAGE) و چند مرحله‌ای (TELESCOPIC) و در دو دسته اصلی ساده و تلسکوپی تولید می‌شوند.  

جک‌های تک مرحله ای:

  •   جک‌های تک مرحله ای یک تکیه همان جک‌های ساده هستند. به علت این که جک‌های یک مرحله‌ای ساختمان ساده‌تری دارند، همواره ارزان‌تر از جک‌های   تلسکوپی هستند. حداکثر فشار استاتیکی مجاز برای جک‌های تک مرحله‌ای 45 بار  است.  
  •   جک‌های تک مرحله ای دو تکیه:  در برخی پروژه‌ها  طول مسیر حرکتی طولانی و طول جک بلند می‌شود، به علت محدودیت‌های ناشی از تولید، حمل و نقل و جایگذاری جک در چاهک آسانسور، جک‌های یک مرحله‌ای به صورت دو تکه تولید و در محل پروژه به هم متصل می‌شوند.
  •   جک‌های تک مرحله ای Home Lift همان جک‌های ساده هستند که برای ظرفیت های پایین در سایز فشرده و با حجم کم روغن تولید می شوند.

جک های تلسکوپی:

این جک ها هنگام بسته شدن طول کوتاه‌ تری دارد، لذا در مواردی که محدودیت حفاری داشته باشیم، استفاده می شوند. این جک ها  به جک های دو مرحله ای ، سه مرحله ای و چهار مرحله ای دسته بندی می شوند و حداکثر فشار استاتیکی مجاز برای جک‌های تک مرحله‌ای 40 بار است.

پاوریونیت از مهم ترین قطعات آسانسور هیدرولیک است؛ آسانسورهای هیدرولیکی توانایی به حرکت درآوردن کابین را از بخش نسبتا کوچکی به نام پاوریونیت دریافت می کنند که در واقع جعبه فلزی محکمی است که متعلقات بسیاری در داخل و همچنین روی آن وجود دارد.

انواع پاوریونیت آسانسور سیگما از برند خارجی START ELEVATOR

  •   پاوریونیت هوم لیفت (Home Lift )
  •   پاور یونیت با شیر مکانیکی
  •   پاور یونیت الکترونیکی (HSE)

شماره های تماس جهت اخذ مشاوره و استعلام قیمت

02122036475
02122036476
02122036477

فرم ثبت سفارش آنلاین

    معرفی دیگر قطعات آسانسور

    آسانسور elevator، ریشه فرانسوی دارد. آسانسور ابزاری برای حمل و نقل عمودی است که حرکت بین طبقه‌های مختلف را آسان و سرعت می‌بخشد، آسانسورها از بخش‌های مختلفی تشکیل شده‌اند با ما همراه باشید تا با اجزای مختلف آسانسور بیشتر آشنا شوید. آسانسورها از لحاظ چگونگی اعمال نیروی محرکه به کابین آسانسور به چهار دسته آسانسور کششی، آسانسور هیدرولیک، آسانسور وینچی و آسانسور مغناطیسی تقسیم می‏گردند و از لحاظ شکل ظاهری کابین به چهار دسته آسانسور پانوراما، آسانسور با یک درب، آسانسور با دو درب مقابل و آسانسور با دو درب مجاور تقسیم می‏‌شوند. در این مقاله ما در مورد قسمت های مختلف آسانسور و عملکرد آن به شما خواهیم گفت.

    موتور آسانسور (MOTOR)

    بسته به اینکه یک آسانسور مجهز به کشش یا عملکرد هیدرولیکی است موتور می‌تواند در انواع آسانسورها متفاوت باشد. موتور آسانسور ستون فقرات کل سیستم آسانسور است و یکی از مهمترین قطعه‌های استفاده شده در آسانسور است. برای بالابرهای کششی، موتور مانند یک شیار عمل می‌کند و مجهز به کابل‌های استیل و وزنه تعادل است تا بتواند مانند یک بالابر کابین را بالا و پایین کند. از طرف دیگر موتور سیستم هیدرولیک به منظور حرکت دادن کابین مجهز به پیستون و پمپ مایع هیدرولیک است.

    کابین آسانسور (CABIN)

    آسانسور را معمولا به شکل یک اتاق می‌بینیم که همان کابین آسانسور است. این قسمت اصلی آسانسور است که برای جابجایی افراد و اشیا و حمل کالا به طبقه‌های مختلف استفاده می‌کنیم. به عبارت دیگر کابین آسانسور افراد و اشیا را برای حمل و نقل در خود نگه می‌دارد که در چاه آسانسور محصور شده است. کابین‌های آسانسور می‌توانند در اندازه‌های مختلف با حداقل یک درب باشند و با استفاده از موتور یا سیستم هیدرولیک بالا و پایین شوند. امروزه از نظر زیبایی‌ ظاهری به کابین آسانسور توجه‌ ویژه‌ای می‌شود.

    گاورنر (SPEED GOVERNORS)

    سیستم تنظیم سرعت آسانسورها به عنوان تنظیم کننده سرعت شناخته می‌شود. اگر آسانسور بیش از حد مجاز کار کند، سیستم تنظیم کننده، سرعت را کنترل می‌کند که معمولاً به قسمت پایین اتومبیل متصل می‌شود و به عنوان طناب گاورنر نیز شناخته می‌شود.

    ریل آسانسور (ELEVATOR RAILS)

    با قرار گرفتن فلکه یا (قرقره) بر روی موتور آسانسور که سیم بکسل‏ها دور آن قرار می‌گیرند که یک سر آن به کابین آسانسور و سر دیگر به قاب وزنه متصل هستند باعث حرکت فلکه موتور در دو جهت مختلف حرکت رو به بالا یا پایین کابین آسانسور انجام می شوند. در واقع سر خوردن به بالا و پایین در آسانسورها با عملکرد صحیح ریل‌های آسانسور امکان پذیر است. ریل‌های راهنمای آسانسور، داری جنسی فلزی با مقطع T شکل هستند که به منظور هدایت کابین و وزنه تعادل در راستای مسیر حرکت، به حداقل رساندن حرکات جانبی و جلوگیری از نوسانات بیش از اندازه کابین به کار می روند. از طرفی این ریل‌های راهنما وظیفه حفظ ایمنی حرکت کابین را نیز بر عهده دارند، زیرا ترمز ایمنی اضطراری (پاراشوت) بر روی این ریل‌های راهنما عمل می کند.

    محور آسانسور (ELEVATOR SHAFT)

    کابین آسانسور در این فضا حرکت می‌کند و بسته به نوع آسانسور محل Shaft یا چاه می‌تواند متنوع باشد.

    درها (DOORS)

    درب‌های آسانسور به عنوان درهای معمولی برای ورود و خروج نیز منظور می‌شوند. درب آسانسور بر دو نوع است: درب دستی و درب اتوماتیک. درب‌های دستی: این نوع درها با کمک شخصی که می‌خواهد وارد آسانسور شود باز می‌شوند. درب های اتوماتیک: درب‌های اتوماتیک نوعی درب هستند که با تأمین برق توسط یک اپراتور به طور خودکار باز می‌شوند.

    واحد کنترل (CONTROL UNIT)

    واحد کنترل که در اتاق کنترل قرار دارد شامل یک رایانه داخلی با دستورالعمل‌های خاصی برای نظارت بر الگوهای مختلف است که معمولاً در بالای محور آسانسور قرار دارد. سیگنال را از کنترل‌های هر طبقه دریافت می‌کند و آن را به حرکات موتور، بالا یا پایین تبدیل می‌کند. هنگامی که کابین آسانسور به مقصد می رسد، واحد کنترل سیگنالی دریافت می‌کند که کابین آسانسور را متوقف کرده و اجازه ورود یا خروج مسافران را می دهد.

    تابلو فرمان

    بدون شک مهم ترین بخش موجود در تمامی سیستم های هیدرولیکی و الکترونیکی تابلو فرمان است که شامل قطعات الکترونیکی متعدد و مدارهای فرمان تخصصی می شود. نقش این تابلو جابجایی ایمن و صدور فرامین مورد نیاز برای انجام تمامی فعالیت های آسانسور است. این قطعه اغلب در موتورخانه آسانسور جای داده می شود.

    بافرها (BUFFERS)

    بافر وسیله‌ای است که در پایین آسانسور قرار دارد و برای محافظت از مردم طراحی شده است. بافرها می‌توانند با جمع یا اتلاف انرژی جنبشی، آسانسور را متوقف کنند.

    قطعات ایمنی آسانسور (SAFETY DEVICE)

    این یک وسیله مکانیکی است که به دلایل ایمنی به آسانسور متصل است. درصورتی که آسانسور با حداکثر سرعت یا بیش از حد مجاز به سمت پایین حرکت کند، دستگاه ایمنی می‌تواند آسانسور را کنترل و امنیت مسافران را حفظ کند. این‌ها تنها برخی از قطعات آسانسور و عملکرد آن‌ها بود. استفاده از آسانسور بسیار شگفت انگیز است. اما مهارت و دانش تکنسین و نگهداری موثر آسانسور می‌تواند آرامش فوق العاده ای را به همراه داشته باشد. سیگما آسانسور تامین کننده قطعات اصلی آسانسور در خدمت شماست، برای خرید قطعات آسانسور با ما تماس بگیریدو همچنین می توانید برای خرید عمده قطعات آسانسور بر روی آن کلیک کنید و فرم را پر بفرمایید تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل شود.

    قطعات مصرفی آسانسور

    قطعات مصرفی آسانسور همانطور که از نامشان مشخص است پس از طی شدن بازه مصرف، دچار استهلاک و فرسایش می شوند و پس از این زمان می بایست به جهت تعویض این قطعات اقدام کنید چرا که عملاً کارایی خود را از دست می دهند و نه تنها قادر به ایفای نقش مورد هدف نیستند بلکه ممکن است به تعویق انداختن زمان تعویض سبب ایجاد خطرات جانی یا مالی برای افراد مصرف کننده گردد.

    بدین منظور لازم است تا در طی چکاپ های دوره ای قطعات مصرفی به طور کامل مورد بررسی قرار گیرند تا در صورت نیاز قطعه خراب شده تعمیر گردد و یا با نمونه جدید تعویض شود.

    یکی دیگر از علت‌ های تاکید تعمیرکاران به جهت بررسی های دوره ای و تعویض قطعات مصرفی این موضوع است که گاهی قطعه معیوب سبب ایجاد اختلال در فعالیت قطعات مجاور خود نیز می شود و در صورتی که شما درصدد رفع این اختلال بر نیاید ممکن است متحمل هزینه گزافی به جهت تعویض چندین قطعه در آسانسور مجتمع خود شوید.

    جک هیدرولیکی (عمر بیشتر از 10 سال با مراقبت های لازم)

    این قطعه در واقع شامل سیلندر هیدرولیکی می شود که فعالیت خود را تنها در یک سو( جهت) انجام می دهد. این قطعه به علت طراحی خاص و هدفمند از ظرفیت بالایی برخوردار است. جک های استفاده شده در آسانسور به جای پیستون واجد یک میله با ضخامت زیاد هستند که در بخش تحتانی آنها یک پله کوچک جای داده شده است و علت حضور آن عدم خروج میله از کاور بیرونی جک می باشد.

    پاوریونیت (عمر بیشتر از 15 سال با مراقب های لازم)

    این قطعات به دو گروه کلی تک سرعته و دو سرعته تقسیم می شوند.

    قطعات تک سرعته اغلب در بالابر های کارگاهی و هیدرولیکی و همچنین غذابر های طبقاتی استفاده می گردند. منبع تغذیه این قطعات برق تک فاز و سه فاز است.

    نمونه های دو سرعته عموما در آسانسورهای هیدرولیکی مورد استفاده واقع می شوند که با تعبیه آنها آسانسور حرکتی نرم، پیوسته و بدون لرزش را برای مسافر فراهم خواهد کرد.

    کارسلینگ (عمر بیش از 10 سال)

    این قطعه نقش جابجایی اتاقک آسانسور را بازی می کند و شامل اجزای مرتبط دیگری نیز می شود که یکی از آنها قطعه ای به اسم پاراشوت است که عملکرد آن بیشتر در هنگام سقوط آسانسور یا در حین سرعت بیش از حد اتاقک دیده می شود که با جلوگیری از سقوط و توقف کامل نقش خود را ایفا می کند.

    شیلنگ روغن هیدرولیک (عمر بیش از 8 سال با مراقبت های لازم)

    یکی از جزء های بسیار مهم در تمامی سیستم های هیدرولیکی، شلنگ های هیدرولیک هستند که ارتباط بین تمامی قطعات هیدرولیک را برقرار می کنند. این شلنگ ها به علت خصوصیات ویژه و طراحی های هدفمند با سایر شلنگ های معمولی به طور کامل متفاوت هستند و اینطور می توان گفت که جایگزینی برای این قطعات وجود ندارد.

    روغن هیدرولیک (عمر متفاوت با توجه به نوع روغن)

    به منظور حرکت بدون مشکل آسانسور بر روی ریل ها و همچنین فعالیت صحیح تمامی قطعات، حضور روغن هیدرولیک الزامی است. پس از استفاده مکرر آسانسور، غلظت روغن تغییر کرده و دیگر نمی‌تواند به فعالیت روتین خود عمل کند، لذا یکی از موارد مصرفی بسیار مهم در آسانسورهای هیدرولیکی روغن است. روغن مورد مصرف باید به شکلی باشد که بتواند از اصطکاک قطعات پیشگیری کند و همچنین در برابر اکسید شدن نیز پایدار باشد.

    پس از طی شدن عمر بهینه، روغن اکسید می گردد و در این هنگام مواد اسیدی و لاکی ایجاد می شود. این ترکیبات می‌توانند سبب پوسیدگی و خوردگی قطعات درگیر در آسانسور شوند، مخصوصاً اگر فاکتوری مثل گرما نیز در این پروسه دخیل باشد روند اکسیداسیون شدت خواهد گرفت.

    اما نکته خرید روغن هیدرولیک اینجاست که این روغنی می بایست با پمپ های آسانسور سازگار باشد چرا که گاهی به علت حضور ترکیبات ضد اشتعال روغن با پمپ ها سازگار نخواهد بود و در برخی از موارد ممکن است سبب خوردگی و یا اختلال قطعات فلزی ( آلومینیوم، مس و کادمیوم) گردد.

    شاسی کابین (عمر بیش از 15 سال با مراقبت های لازم)

    فرمان های صادره از بخش شاسی توسط مسافر به تابلو فرمان مخابره شده و اتاقک با توجه به انتخاب مسافر به سمت طبقه مورد نظر حرکت می نماید.

    شاسی کابین در واقع صفحه ای تعبیه شده در اتاقک آسانسور می باشد که شامل چندین کلید بوده و نقش آن جابجایی اتاقک، نمایش وضعیت و موقعیت آسانسور ، توقف اضطراری، زنگ و غیره است.

    تراول کابل و بست های استفاده شده (عمر بیش از 10 با انتخاب کابل مناسب آسانسور شما)

    تراول کابل ها همان رشته های برق استفاده شده هستند که وظیفه آن ها اتصال تابلو فرمان به جعبه رویزیون تعبیه شده روی کابین است. این کابل از یک طرف به بخش تحتانی کابین اتصال یافته و از سمت دیگر به تابلو فرمان، و هنگام تحرک اتاقک کابین را همراهی می‌کند.

    کارسلینگ (طول عمر بیشتر از 5 سال)

    این قطعه نقش جابجایی اتاقک آسانسور را بازی می کند و شامل اجزای مرتبط دیگری نیز می شود که یکی از آنها قطعه ای به اسم پاراشوت است که عملکرد آن بیشتر در هنگام سقوط آسانسور یا در حین سرعت بیش از حد اتاقک دیده می شود که با جلوگیری از سقوط و توقف کامل نقش خود را ایفا می کند. 

    سایر قطعات مصرفی آسانسور

    •   لیمیت
    •   شاسی طبقه
    •   کلید قارچی
    •   روغن دان
    •   بافر
    •   چراغ تونلی
    •   پاراشوت
    •   گرمکن روغن پاوریونیت

    نکات خرید قطعات مصرفی آسانسور

    پیشنهاد ما به شما ما برای فعالیت بهینه و افزایش طول عمر مفید آسانسور استفاده از قطعات اورجینال و اصلی است.

    شاید در نگاه اول قطعات اورجینال هزینه بر تر به نظر آیند اما اگر به طور دقیق به این مسئله توجه داشته باشید متوجه خواهید شد که هرچند قطعات فیک ارزان تر هستند اما در مقابل طول عمر کمتری را نیز شامل می شوند و گاهی به علت عدم مرغوبیت قطعه مصرفی، ممکن است فعالیت قطعات مجاور نیز درگیر شوند و در نهایت با معیوب شدن چند قطعه مواجه شوید.

    شما می توانید با خرید قطعات مصرفی آسانسور از مجموعه سیگما گروپ ضمن اطمینان از اصالت کالا از خدمات پس از فروش و همچنین مشاوره های تخصصی در این حوزه نیز بهره مند شوید.

    گروه سیگما با سال ها تجربه در حوزه فروش، نصب و تعمیر آسانسور توانسته در طی این سال ها حداکثر رضایت مشتریان خود را جلب نماید و هم اکنون نیز می تواند بالاترین سطح کیفی خدمات را به شما هموطنان عزیز ارائه دهد. به منظور دریافت اطلاعات تکمیلی تر با کارشناسان بخش فروش ما در ارتباط باشید.