راهنمای جامع آسانسور ویلا
- راهنمای جامع آسانسور ویلا:
کاربرد: آسانسورهایی معمولاً با سرعت کم و ظرفیت 3 تا 4 نفر که برای جابجایی افراد مسن و کم توان در ویلاهای شخصی و خصوصی استفاده می شوند طول مسیر این آسانسورها زیاد نیست عمدتاً بین دو یا سه طبقه بیشترین رنج درخواست را شامل می شوند.
- انواع آسانسورهای ویلایی:
به لحاظ مکانیزم و عملکردی این آسانسورها به چهار دسته هیدرولیک، کششی، وکیوم و Screw تقسیم می شوند.
- تیپ هیدرولیک: با استفاده از یک پاوریونیت متشکل از موتور و پمپ و مدار هیدرولیکی، روغن با فشار وارد یک جک هیدرولیک میگردد.
این جک می تواند بصورت مستقیم از زیر، یا مستقیم از کنار و یا غیرمستقیم به کابین متصل گردیده و باعث جابجایی کابین گردد.
Valve group یا گروه شیرهای هیدرولیکی میزان دبی روغن وارده یا خارج شده از جک را کنترل نموده و موجب کنترل شوک های استارت و ایست و حرکت نرم آسانسور می گردد.
- تیپ کششی: با استفاده از یک موتور گیربکس کم توان و سیم بکسل بصورت (Machine room less ) MRL اجرا می شود که یک وزنه تعادل نیز بکار گرفته می شود.
روش متداول تر استفاده از موتور گیرلس( بدون گیربکس) و بکار گیری Belt بجای سیم بکسل می باشد این به روزترین روش برای آسانسورهای ویلایی می باشد زیرا علاوه بر دقت در استارت و ایست بدون شوک موتوری با کمترین توان مصرفی مورد نیاز می باشد.

- تیپ Vacum (پنوماتیکی): این تیپ کمترین میزان تقاضا در بازار را به خود اختصاص داده است. مکانیزم کلی آن به این صورت است که یک کابین داخل کپسولی قرار گرفته و با مکش کابین بالا و پایین می رود . سرعت بسیار کم و سر و صدای زیاد آن موجب گردیده که استقبال کمی از آن در بازار بشود.

- تیپ Screw: از یک پیچ بلند فولادی به اندازه طول مسیر در پشت کابین و یک مهره متصل به کابین تشکیل می گردد موتور که موجب گردش پیچ و حرکت مهره و کابین در راستای آن می گردد مزیت این سیستم سادگی و فضای حداقلی می باشد کند بودن حرکت و سرعت یکنواخت و آهسته آن و احتمال خوردگی و لقی پیچ و مهره در آینده از معایب این سیستم می باشد.

- مقایسه انواع تیپ های آسانسور ویلایی:
آنچه که مصرف کننده نیاز است با آن آشنا باشد ، اینست که برای ویلای خود کدام سیستم مناسب می باشد.
روش های یاد شده هر کدام دارای مزایا و معایبی می باشند لیکن آنچه که صراحتاً باید گفت از روش های Vacum و Screw در بازار ایران استقبال کمتری شده است. و از آنجا که سیستم belt جدید است و استاندارد آن هنوز در ایران تصویب نشده است لذا سیستم های هیدرولیک بیشترین تقاضا را در بازار داشته و به جهت انعطاف در طراحی و انتخاب سرعت های مختلف به دلخواه بهترین گزینه برای آسانسور های ویلایی در ایران می باشد.
- استاندارد آسانسورهای خانگی(ویلایی):
وقتی از آسانسور کامل صحبت می کنیم آسانسوری است که کابین کامل داشته و از ایمنی لازم برخوردار باشد.
لذا استفاده از آن برای افراد سالخورده به تنهایی و کودکان بلامانع و بی خطر می باشد .
استاندارد تدوین شده بین المللی همان EN81-20-50 می باشد که نرم اروپاست در ایران نیز استاندارد پذیرفته شده 6303 می باشد که برگرفته از همان EN است .
Plat forms: گونه دیگری از آسانسورهای ویلایی می باشد که برای کاهش هزینه تمام شده از کابین کامل استفاده نمی شود بطوریکه بجای آن از یک کفی کابین استفاده می شود به عبارت دیگر از یک Frame L بجای کابین کامل استفاده می شود اینها به عنوان بالابرهای خانگی شناخته می شوند که ضوابط خاص خود را دارند بطور مثال سرعت حرکت باید زیر 0.15 m/s باشد دیگر اینکه انگشت روی دکمه طبقه بطور مستمر فشرده باشد تا حرکت تداوم داشته باشد. این تیپ بالابرها برای کودکان توصیه نمی شود.

- ایمنی های آسانسور ویلایی هیدرولیک:
همانطورکه گفته شد استاندارد بین المللی آسانسور در اروپا EN81-20-50 و در امریکا ASME A17.1 می باشد استاندارد ملی ایران نیز 6303-20-50 می باشد.
در تمام این استانداردها، تامین ایمنی بهره بردار یکسان تعریف شده است بطوریکه آسانسور می بایست در برابر سقوط بر اثر پاره شدن سیم بکسل ها، یا شلنگ هیدرولیک در برابر افزایش سرعت بیش از سرعت تعیین شده به هر علتی ایمنی لازم را داشته باشد همینطور می بایست مجهز به سیستم نجات اضطراری در مواقع قطع برق جهت جلوگیری از محبوس شدن افراد باشد.
تلفن اضطراری در داخل کابین برای تماس با امدادگران در مواقع اضطراری ضروری است.
هنگام بسته شدن درب وجود فتوسل ضروری است که از ضربه زدن به مانع سر راه جلوگیری کند.
فضای کافی در چاهک در زیر و بالای کابین به عنوان جان پناه سرویس کاران وجود داشته باشد.

- سرویس و نگهداری و بازرسی های دوره ای:
همزمان با قرار داد فروش و نصب آسانسور قرارداد سرویس و نگهداری سالانه با شرکت طراحی و مونتاژ بسته شود بطوریکه طی آن مدت ضمن سرویس های ماهانه و مراقبت های فنی، سازنده ملزم به ارائه خدمات گارانتی نیز باشد.
ضمن اینکه بازرسی ادواری سالانه بر طبق استاندارد موجب کنترل ایمنی ها و اطمینان از عملکرد صحیح و ایمن آسانسور خواهد گردید.
درباره ما
شرکت مهندسی بازرگانی سیگما سال ۱۳۸۲ توسط مهندس فرید کورس تاسیس گردید.
این شرکت با واردات لوازم اصلی آسانسور و پله برقی و ایجاد نمایندگی های فروش و ارائه خدمات خود در سراسر کشور، یکی از معتبرترین شرکت های فروش و ارائه خدمات در صنعت آسانسور ایران به شمار می آید.
تماس با ما
تلفن:
22036477-80
88888490
واتساپ:
ایمیل:
ساعت کاری:
شنبه تا چهارشنبه 8 تا 16، پنج شنبه 8 تا 12
ارتباط مستقیم با مدیریت:
kouros@sigma-elevator.ir
فروشگاه ها
سیگما غرب – آقای مجید عظیمی آشتیانی:
تهران ، میدان فتح
02166287008
سیگما اصفهان – آقای سید حسین مصلحی:
اصفهان ، سه راه کهن دژ
03137707975
سیگما سیم – آقای علیرضا طبسی:
تهران، پاساژ پارس صنعت
02166631237
دفتر فروش رسمی سیگما و پریسما
دفتر مارکتینگ آسانسور سیگما
تهران مرکزی، طرشت
66081497 – 021
© 2021 آسانسور سیگما /کلیه حقوق این پورتال برای شرکت سیگما محفوظ می باشد.