مقایسه انواع آسانسورهای صنعتی
مقایسه انواع آسانسورهای صنعتی، در این مقاله قصد داریم شما را با انواع آسانسور صنعتی و مزایا و معایب استفاده از آن ها آشنا کنیم. با ما در سیگما آسانبر همراه باشید تا بیشتر با مزایای قیمت و خرید انواع آسانسور صنعتی آشنا شوید:
آسانسور هیدرولیک، کششی، سکویی :
آسانسورهای صنعتی همان طور که از اسمش پیداست در مکان های صنعتی برای حمل و نقل بار و افراد به مورد استفاده قرار می گیرند. انتخاب نوع آسانسور به عوامل مختلفی مانند نیاز به ظرفیت بار، ارتفاع حرکت، نوع کاربرد و هزینه بستگی دارد. در این مقاله، قصد داریم به مقایسه سه نوع آسانسور صنعتی پرکاربرد یعنی آسانسور هیدرولیک، آسانسور کششی و آسانسور سکویی بپردازیم و مزایا و معایب هرکدام را بررسی کنیم. اگر قصد خرید آسانسور برای محیط صنعتی خود را دارید، مقایسه انواع آسانسورهای صنعتی، مهم ترین نکته این انتخاب می باشد.

مقایسه انواع آسانسور صنعتی :
1. آسانسور هیدرولیک
آسانسورهای هیدرولیک یکی از انواع محبوب آسانسورهای صنعتی هستند که به دلیل ساختار ساده و استفاده از سیستم فشار مایع روغن (سیستم هیدرولیک)، در محیطهای مختلفی به کار میروند. در این سیستم، یک پمپ هیدرولیک مایع را به داخل سیلندر پمپ کرده و باعث حرکت آسانسور میشود.
مزایا استفاده از آسانسور هیدرولیک:
- سادگی و عملکرد قوی: سیستم هیدرولیک به دلیل داشتن تعداد قطعات کم، سیستم سادهای است و استهلاک کمتری دارد عمر مفید بیشتری دارد.
- مناسب برای ارتفاعات کم تا متوسط: این نوع آسانسور معمولاً برای ساختمانهای با کوتاه مناسب است.
- نصب سریع و کمهزینه: نصب آسانسور هیدرولیک نسبت به سایر انواع آسانسورهای صنعتی نیاز به فضای کمتری دارد و معمولاً آسانسورهای هیدرولیک فضای اشغال شده کمتری نسبت به سایر آسانسورها دارد.
- عملکرد بدون لرزش: این آسانسورها حرکت نرم و یکنواختی دارند که باعث سهولت استفاده میشود.
معایب:
- محدودیت در ارتفاع: آسانسور هیدرولیک برای ساختمانهای بلند مناسب نیست، زیرا در این نوع سیستم برای جابجایی در ارتفاعات بالا، نیاز به استفاده از سیلندرهای بسیار بزرگ است که ممکن است فضا و هزینه زیادی را به دنبال داشته باشد.
- سرعت پایینتر: آسانسورهای هیدرولیک معمولاً سرعت پایینتری نسبت به آسانسورهای کششی دارند.
- نیاز به فضای زیرین: این نوع آسانسور نیاز به فضای کافی در زیر زمین (چاهک) دارد تا سیلندر هیدرولیک در آن جا داده شود.

2. آسانسور کششی:
انواع آسانسور کششی از رایج ترین آسانسورهای صنعتی و تجاری می باشد. در این مدل آسانسور از چند کابل استفاده میشود تا کابین آسانسور را بالا و پایین ببرد. موتور کششی در بالای چاهک نصب شده و کابلها به کمک قرقرهها حرکت میکنند.
مزایای استفاده از آسانسور کششی صنعتی:
- سرعت بالا: آسانسورهای کششی نسبت به انواع آسانسور هیدرولیک، سرعت بالاتری دارند ، بنابراین برای ساختمانهای بلندتر یا ساختمانهایی که نیاز به جابجایی سریع دارند، گزینه مناسبی هستند.
- مناسب برای ارتفاعات بلند: این آسانسورها میتوانند در ساختمانهای با ارتفاع زیاد عملکرد بهتری داشته باشند.
- فضای کمتر در زیرزمین: بر خلاف آسانسورهای هیدرولیک که به فضای زیرزمینی برای نصب جک نیاز دارند، در آسانسورهای کششی بیشتر اجزا در بالای چاهک نصب میشود.
معایب:
- هزینه نصب بالا: به جهت استقرار موتورخانه در پشت بام و نیاز به آهن کشی هزینه بیشتری به خریدار تحمیل می کند.
- نیاز به فضای بیشتری در چاهک: موتور کششی و اجزای مربوطه به فضای بیشتری نیاز دارند که ممکن است در برخی ساختمانها یک چالش باشد.
- در ساختمان های بلند به شدت مقرون به صرفه تر می باشند.

3-آسانسور سکویی(Plat form)
آسانسور سکویی بیشتر برای حمل بار و در صنایع خاص استفاده میشود و به عنوان یک آسانسور با پلتفرم ثابت عمل میکند. در این نوع سیستم، پلتفرم آسانسور از پایین به بالا حرکت میکند و معمولاً برای جا به جایی تجهیزات سنگین، ماشینآلات و بارهای بزرگ به کار میرود.
مزایا استفاده از آسانسور سکویی:
- حمل بار سنگین: این نوع آسانسور برای جابجایی بارهای سنگین و بزرگ طراحی شده و ظرفیت بسیار بالایی دارد.
- صرفهجویی در فضا: این سیستم معمولاً فضای کمتری را اشغال میکند و میتواند در فضاهای صنعتی و کارخانهها به راحتی استفاده شود.
- دسترسی آسان: آسانسورهای سکویی برای حمل بارهای بزرگ یا تجهیزات به سادگی دسترسی را فراهم میکنند.
معایب:
- مناسب برای حمل افراد نیست: این نوع آسانسور صنعتی برای جابجایی بار طراحی شده و برای جابجایی افراد در محیط های صنعتی گزینه مناسبی نمی باشد.
- عدم استفاده در ساختمانهای مسکونی: به دلیل ساختار خاص و نیاز به فضای زیادی برای حرکت، معمولاً این -نوع- آسانسور در ساختمانهای مسکونی یا تجاری کاربردی ندارد.
- سرعت پایین: سرعت حرکت این آسانسورها معمولاً پایینتر از سایر انواع آسانسورها است.
در نهایت، انتخاب نوع آسانسور بستگی به نیاز شما دارد. اگر به دنبال آسانسوری برای ساختمانهای کم ارتفاع با هزینه مناسب هستید، آسانسور هیدرولیک انتخاب مناسبی است. برای ساختمانهای بلندتر و نیاز به سرعت بیشتر، آسانسور کششی بهترین گزینه است. اما برای کاربردهای صنعتی و جابجایی بارهای سنگین، آسانسور سکویی بهترین گزینه است.
امیدواریم این مقایسه کمک کرده باشد تا بتوانید تصمیم بهتری برای انتخاب آسانسور صنعتی مناسب بگیرید!

در ادامه پیشنهاد می کنیم که مطالعه کنید .
راهنمای خرید ریل آسانسور
درباره ما
شرکت مهندسی بازرگانی سیگما سال ۱۳۸۲ توسط مهندس فرید کورس تاسیس گردید.
این شرکت با واردات لوازم اصلی آسانسور و پله برقی و ایجاد نمایندگی های فروش و ارائه خدمات خود در سراسر کشور، یکی از معتبرترین شرکت های فروش و ارائه خدمات در صنعت آسانسور ایران به شمار می آید.
تماس با ما
تلفن:
22036477-80
88888490
واتساپ:
ایمیل:
ساعت کاری:
شنبه تا چهارشنبه 8 تا 16، پنج شنبه 8 تا 12
ارتباط مستقیم با مدیریت:
kouros@sigma-elevator.ir
فروشگاه ها
سیگما غرب – آقای مجید عظیمی آشتیانی:
تهران ، میدان فتح
02166287008
سیگما اصفهان – آقای سید حسین مصلحی:
اصفهان ، سه راه کهن دژ
03137707975
سیگما سیم – آقای علیرضا طبسی:
تهران، پاساژ پارس صنعت
02166631237
دفتر فروش رسمی سیگما و پریسما
دفتر مارکتینگ آسانسور سیگما
تهران مرکزی، طرشت
66081497 – 021
© 2021 آسانسور سیگما /کلیه حقوق این پورتال برای شرکت سیگما محفوظ می باشد.