گروه شن یانگ بلولایت، توسط سه استاد جوان از دانشگاه Shenyang در سال 1989 تأسیس شده و تجربه 30 ساله ی این شرکت در زمینه تحقیق، طراحی، تولید و خدمات قطعات آسانسور آن را در زمره یکی از مشهورترین شرکت های ملی فناوری های پیشرفته فعال در این صنعت قرار داده است. این شرکت عضو انجمن آسانسور چین و دارای گواهی نامهISO9001 می باشد. از محصولات این شرکت میتوان به موتور آسانسور با آهنربای دایم (PM Traction machine)، انواع برد کنترل آسانسور ، تابلو فرمان ، نمایشگر LCD و … اشاره کرد. محصولات شرکت بلولایت دارای گواهینامه های معتبری چون CE ، TUV ، KTL و غیره بوده و دارای کارخانه های طراحی و ساخت در شهرهای Shenyang, Fushun, Suzhou, Nanxun و Foshan می باشد. شرکت بلولایت همه ساله به بیش از 500 مشتری داخلی و بین المللی از جمله ژاپن، کره جنوبی، تایوان، هند، مالزی، ایران، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، ترکیه و … محصولات و خدمات خود را ارائه می دهد.
ما در سیگما نماینده فروش انواع موتور گیرلس بلولایت از این شرکت هستیم.
شرکت مهندسی سیگما آسانبر در سال 1382 تاسیس گردید. این شرکت با توانایی مهندسی موسسین خود، همواره با نوآوری خدمات تاثیرگذاری را در صنعت آسانسور ایران ارائه نموده است همکاری مستمر با شرکت های موفق و معتبر اروپایی و اخذ نمایندگی آنها موجب گسترش و توسعه دانش فنی در زمینه طراحی و مونتاژ و تولید تجهیزات آسانسورهای هیدرولیک و کششی گیرلس گردیده است.
اجرای موفقیت آمیز پروژه های متعدد مسکونی و صنعتی از دست آوردهای این شرکت طی این سال ها بوده . به موازات آن همکاری در تدوین استاندارد ملی آسانسور نیز موجبات رشد کیفی و فنی شرکت و اعتلای صنعت آسانسور کشور را فراهم نموده است.
تلفن:
22036477-80
واتساپ:
ایمیل:
ساعت کاری:
شنبه تا چهارشنبه 8 تا 16، پنج شنبه 8 تا 12
ارتباط مستقیم با مدیریت:
kouros@sigma-elevator.ir
سیگما غرب – آقای مجید عظیمی آشتیانی:
تهران ، میدان فتح
02166287008
سیگما اصفهان – آقای سید حسین مصلحی:
اصفهان ، سه راه کهن دژ
03137707975
سیگما سیم – آقای علیرضا طبسی:
تهران، پاساژ پارس صنعت
02166631237
© 2021 آسانسور سیگما /کلیه حقوق این پورتال برای شرکت سیگما محفوظ می باشد.